Nu drar bröllopssäsongen igång!

Då var det dags igen för en ny spännande bröllopssäsong!

Bröllopsmässan Bröllopsfeber går av stapeln nu till helgen (24-25 januari) och vi är på plats! Som vanligt hittar ni mig i monter A3:03. Rabattkupong och mer information finns att printa ut lite längre ner i det här inlägget.

Tidningen Bröllopsfeber som kom med Aftonbladet den 12 januari gjorde också en intervju med mig om årets mattrender. Om du missade tidningen kan du ladda ner den här. http://www.opcommunication.se/brollopsfeber-masstidning2015_low.pdf

Av tradition brukar jag alltid göra en trendrapport inför varje års bröllopsmässa så här kommer ännu en.

TRENDRAPPORT BRÖLLOP 2015

Rustikt: Denna trend infann sig redan förra säsongen och kommer fortsätta blomma i år. Det handlar om avsågade stockar, uppläggningsfat och bordsdekor av trä och naturmaterial. Ängsblommor i udda vaser, långbord med träbänkar. Alltsammans helst placerat i en härlig lada med högt i tak.

brudslöja, blommor, bohoFoto lånat på Pinterest

Retro: Denna trend har varit med ganska många år nu. Loppisfynden, de antika resväskorna och den allmänna vintagelooken stannar, men byggs också på av kristallglasen och de lite mer exklusiva antikviteterna.
Bohemiskt: Börjar slå ut i full blom med sin avslappnade stil. Blommor i alla färger och former. Fokus ligger på festen snarare än en stel middag. Skira klänningar och blommor i håret. Tänk buffé med grillat, mycket grönsaker och vackra karaffer med drycker på bordet.
Trädgård: The Garden party. Alla Svenskars dröm… Lite klurigare med tanke på vårt klimat, men mer utomhusbröllop kommer dyka upp och i de fall det inte är möjligt, tas naturen i stället med in. Det är lantlig charm, tält, utemöbler och lyktor som gäller. En skir sommarnatt är känslan som genomsyrar detta tema.
wedding, dtyck
Lyx: The great Gatsby. Temat som varit med i fler år, men som ändå inte ger med sig. Vräkighet och lyx tilltalar oss och detta tema vill därför inte riktigt släppa greppet om oss. Det är förutom stil och elegans också ett tema som verkar uppskattat bland gäster, då det blir någon form av temabröllop, som ändå innebär måttlig ansträngning och att man får klä sig vackert! Det är guld, bling, fjädrar och konfetti som hägrar i denna trend.
Puderrosa/blush pink: Årets nykomling och riktigt stora trend! Pastellfärgat har länge varit populärt, både som hela teman, men också som färgkod för brudföljet (framförallt tärnorna), men nu har det letat sig fram till självaste brudparet! Supertrendigt för denna säsong (och antagligen nästa) är den puderrosa bröllopsklänningen! En lite mer vågad trend, som utmanar det nästan heligt vita. Frågan är, hur många kommer våga?
 
Brud, bride, blushpink
Hoppas ni känner er inspirerade och härligt förväntansfulla inför sommaren! Det gör i alla fall jag!

Årets största mässa – Bröllopsfeber går av stapeln i helgen (24-25 jan)  på Nacka Strandmässan i Stockholm. Öppettiderna som gäller för i år är lördag 10.00-17.00 och söndag 11.00-16.00.

För dig som ännu inte köpt biljett kan jag dela med mig av ett finfint erbjudande! Nämligen 50 kr rabatt på inträdet. Ladda ner och skriv ut bilden nedan, och lämna in den vid köp av biljett i kassan.

Rabattkod #bröllopsmässan #bröllopsfeber

 

Hoppas vi ses på lördag och söndag!
#Bröllopsfeber #Bröllopsmässan #NackaStrandmässan