Bröllopssäsong

Jesper serverar på Svartsjö slott Förrätt på Svartsjö slott Festfixad hembygdsgård Ekerö

 

Nu är bröllopssäsongen i full gång. Maj-september är den mest populära perioden att gifta sig, och allra mest bokade är vi vanligtvis i augusti. När vi inte har bröllop här på vår gård Lilla Sörgården levererar ofta maten till festlokaler här i Ekerö kommun. I år har vi som vanligt gjort många bröllop på Svartsjö slott, men också varit på bla Ekerö Hembygdsgård, i en privatfamiljs lada i Sånga, men under säsongen kommer vi också hinna med att leverera till Kaggeholms slott, och lokaler i stan så som tex KBs festvåning och Villa Adolfsberg. Fram till slutet på september är det lite fullt upp. Jag har därför svårare att hinna svara på offerförfrågningar. Om ni går i bröllopstankar hoppas jag att ni har tålamod och kontaktar mig igen framåt hösten eller vintern då jag har mer tid att planera just er fest och komma med förslag på goda menyer och trevliga festupplägg. Tills dess kan ni följa mig på tex Instagram @christinblomberg, där jag lägger upp bilder från bla de bröllop vi gör nu under säsongen.