Semestertider på gården

Sörgården från ovan

Sörgården i skymningen

Nu är det semestertider och fullt av gäster på vår gård Lilla Sörgården, där vi också har vårt cateringkök. Många utländska gäster bokar oss via internationella hotellbokningssajter och hittar därför vårt lilla ställe på landet. De njuter av lugnet, på lagom avstånd från Stockholm. Här serverar vi våra övernattande gäster frukostbuffé på mornarna, samtidigt som vi förbereder festmat för cateringleveranser på dagarna.

Vi själva har oftast fullt upp under sommarmånaderna men ska nu försöka bli lite bättre på att också njuta och koppla av. Vi svarar på din förfrågan så fort vi har möjlighet. Vi driver en liten verksamhet så ibland är vi upptagna i köket, iväg och levererar, eller kanske på badutflykt med våra små barn. Hoppas du också har en härligt avkopplad sommar!