Buffé

BUFFÉ med förrätt på vare gästs plats

Förrätt som kan stå på bordet när gästerna sätter sig (välj mellan följande alternativ):

  • Getostpaj med rödbeta, ruccola, pinjenötter & honungsbalsamico
  • Västerbottenpaj med finhackad rödlök, sikromscrème, citron och dill
  • Skagenröra med räkor och kräftstjärtar på danskt rågröd med citron och dill.

Huvudrätt: buffé som gästerna hämtar själva. Bröd och smör stående på bordet(välj mellan följande alternativ): 

Buffé 1:

- Grönsallad med rädisor och rostade pumpafrön

- Rostade rotfrukter med färska örter och vitlöksolja

- Kräftröra med västerbottenost

- Inkokt lax med dillmajonäs

- Gravad forell

- Lammfärsbiffar med örtsås

- Potatissallad i vinaigrette med kapris och rödlök

- Brie och chèvre med frukt och grönt

Pris:  320kr/person

 Buffé 2: (endast vid möjlighet att grilla utomhus på plats)

- Kolbäddsgrillad unggris (vegetariskt alternativ finns)

- Ugnsrostade försommarprimörer

- Potatisterrine med färskost, vitlök och örter

- Cole Slaw

- Grönsallad med rädisor och avokado

- Barbequesås, krämig ört- och fetaostsås

- Zucchinidipp och ostar

Pris:  355:-/person

 

 Buffé 3:

- Röra med rökt sik och pepparrot på kavring

- Citrongräs- och saffransgravad röding, med apelsinsmaksatt hovmästarsås

- Rökt och gravat reninnanlår, tunt skivat och serverat på hårt tunnbröd

- Västerbottenpaj med crème fraiche, löjrom och hackad rödlök

- Tranbärssallad med krutonger

- Kantarellsoppa med pepparrotsgrädde

- Tjälknöl på älg med viltsky

- Rostade mandelpotatisar med vitlök och örter

- Hjortronpannacotta med havreflarn

Pris:  355:-/person

 

 Buffé 4:

- Hel varmrökt laxsida

- Lammfärsspett

- Räkcheviche i glas (lime och chilimarinerade)

- Ugnsrostade morötter & paprika

- Ugnsrostade potatisklyftor med färska örter

- Marinerad bönsallad med mozarella

- Tomatsallad med dinkel och avokado

- Fetaoströra

- Tzatziki

- Citronmousse

Pris:  295kr/person

 

 Buffé 5:

- Laxfärsbiffar med limesås

- Lammfilé tunt skivad, på en bädd av vitlöksstekta tomater

- Mangoräkor med chili i små salladsblad

- Marinerad bönsallad med fetaost

- Blomkål i curry med gröna linser

- Rostade rotfrukter med örtdressing

- Gröna bönor med smörstekt silverlök

- Bröd, smör och aubergineröra

- Kokospannacotta med färsk frukt i glas                                     

Pris: 325kr/person

 

Buffé 6:

- Krispig grönsallad med grillade persikor och lufttorkad skinka

- Fänkål och fetaostsallad med rädisor, pumpafrön och gröna linser

- Rostad potatis med kronärtskockor, citron och salvia

- Yoghurtmarinerad kyckling på spett

- Lammfärsbiffar i tomatsås

- Vegetariska spett

- Lingon- och hasselnötsbröd och smör

- Fruktsallad med grapefrukt, jordgubbar och mynta

- Brownies med vispad grädde

Pris: 295kr/person

 

Personal:

För en fest med buffé beräknas en servispersonal per 25-30 gäster för att hantera diskplock, drycker etc. och en kallskänka som sköter buffén. Några från personalen kan även hjälpa till med baren fram till stängning.

Priser för serveringspersonal och hyrgods hittar du här.