Menyförslag

Bröllopsmeny (vegetariska alternativ finns)

Snittar: (välj två sorter)

  • Västerbottenpaj i små kuber toppad med romcrème och dill
  • Getostcrème på crostini, toppad med balsamico och pumpafrön
  • Lax- och spenatrulle med limecrème
  • Rensteksrulle med pepparrot och lingon i tunnbröd

Förrätter:

  • Lax- och kräfttartar med rädisor och dill, machésallad med apelsinvinägrett och Prästostchips
  • Lättrimmad, lågtempererad rödingfilé med grönärtspuré, knäckeflarn och citronslungad sallad
  • Räk- och rompannacotta med smak av dill och citron serveras med tunnbrödschips
  • Rödbets- och chèvrepaj med pinjenötter, sallad och honungsdressing

Huvudrätter:

  • Helstekt hjortinnanlår med örtfylld potatiskaka, mustig rödvinssky och sommarprimörer
  • Kryddstekt ryggbiff med potatiskaka, brynt morotspuré och skysås med timjan
  • Lammytterfilé med färskostfylld potatispaté, rödvinssås, karameliserade lökar och smörslungade grönsaker
  • Halstrad rödingfilé med vittvins- och hummersås, potatiskaka med smak av Västerbottenost och karameliserade cocktailtomater

Desserter:

  • Choklad- eller citrontartelette med färska sommarbär och mynta
  • Vaniljpannacotta toppad med rabarberkompott och havrekrisp
  • Inkokta päron med ädelost, rostade valnötter och vit balsamicoglaze
  • Ostar med kex, marmelad och frukt

Vickning:

  • Välj mellan följande: Kokt Wienerkorv med bröd, ketchup, senap, rostad lök och bostongurka. Jansson Frestelse med knäcke och Cheddarost. Gubbröra på kavring.

Bröllopsmeny med snittar, förrätt, varmrätt, dessert, och vickning*

Pris: 475 kr/person. Pris utan dessert: 430kr/person.

(* vickning ingår då ni är över 60 gäster, i annat fall är priset 35kr/person).

Moms tillkommer med 12% på alla priser.