Menyförslag
Bröllopsmeny (vegetariska alternativ finns)
Snittar: (välj två sorter)
- Västerbottenpaj i små kuber toppad med romcrème och dill
- Getostcrème på crostini, toppad med balsamico och pumpafrön
- Lax- och spenatrulle med limecrème
- Rensteksrulle med pepparrot och lingon i tunnbröd
Förrätter:
- Lax- och kräfttartar med rädisor och dill, machésallad med apelsinvinägrett och Prästostchips
- Lättrimmad, lågtempererad rödingfilé med grönärtspuré, knäckeflarn och citronslungad sallad
- Räk- och laxcheviche, med avokado, mango, chili och lime
- Rödbets- och chèvrepaj med pinjenötter, sallad och honungsdressing
Huvudrätter:
- Helstekt hjortinnanlår med örtfylld potatiskaka, mustig rödvinssky och primörer
- Kryddstekt oxfilé med potatiskaka, primärmorot, brynt morotspuré och skysås med timjan
- Lammytterfilé med färskostfylld potatispaté, rödvinssås, karameliserade lökar och smörslungade grönsaker
- Halstrad rödingfilé med vittvins- och hummersås, potatiskaka med smak av Västerbottenost och karameliserade cocktailtomater
Desserter:
- Choklad- eller citrontartelette med färska sommarbär och mynta
- Vaniljpannacotta toppad med rabarberkompott och havrekrisp
- Inkokta päron med ädelost, rostade valnötter och vit balsamicoglaze
- Ostar med kex, marmelad och frukt
Vickning:
- Välj mellan följande: Kokt Wienerkorv med bröd, ketchup, senap, rostad lök och bostongurka. Jansson Frestelse med knäcke och Cheddarost. Gubbröra på kavring.
Bröllopsmeny med snittar, förrätt, varmrätt, dessert, och vickning*
Pris: 495 kr/person. Pris utan dessert: 445kr/person.
(* vickning ingår då ni är över 60 gäster, i annat fall är priset 35kr/person).
Moms tillkommer med 12% på alla priser.