Kontakt

Kontakta mig för ett personligt möte.

Christin Blomberg
Tel: 0707-167290
Mail: info@christins.se
Postadress:
Kungsbergavägen 35
179 97 Färentuna

Jag är både din bröllopskoordinator och cateringleverantör. Efter många års erfarenhet av att både planera och laga mat till företagsevents, stora fester och bröllopsmiddagar vet jag vad som krävs för ett lyckat middagsarrangemang.

Jag har en kockutbildning på Culinar AB i Lijeholmen, företagsekonomistudier och dryckeskunskap på Restauranghögskolan i Grythyttan samt en sommelierexamen från Restaurangakademien. I grunden har jag också en examen i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap från JMK/Journalisthögskolan och Stockholm universitet.

Jag har startade min egen firma Hemma hos Christin 2004 med inriktning mot catering, matlagningskurser och dryckesprovningar. Efter mitt eget bröllop, då jag skötte all planering, tillagade maten till de 115 gästerna, bakade bröllopstårtan och band brudbuketten, så bestämde jag mig för att även erbjuda mina tjänster som bröllopskoordinator och startade Christins Bröllop. För sju år sedan köpte jag en gård på Färingsö/Ekerö där jag numera har mitt cateringkök, matsal, boende, hönshus och en stor köksträdgård.

Mina olika verksamheter finns nu samlade på Christins.se

Christin i trädgårdslandet