Kundcitat

Sagt efter genomförda bröllop:

“Jag vill börja med att tacka för den fantastiska mat som du ordnade med på vårt bröllop. Det var många av gästerna som berömde maten. Personalen var också helt suverän, proffsiga och jättetrevliga.”
– Cilla & André

 

“Vi vill tacka för den fantastiska festplats och buffé som ni ordnade för bröllopsfesten på Östertorp! Allt fungerade SÅ bra och du fick komplimanger i massor för den underbart goda maten. Gästerna och vi var mer än nöjda! Busstransporten uppskattades oxå, så tack för tipset att anlita det trevliga bussbolaget.”
– Camilla & Ludvig

 

“Tack igen för allt kring bröllopet – vi är så otroligt nöjda med allt. Vi har fått många kommentarer om hur god maten var, hur trevlig din presentation var, hur grym lokalen är osv. osv. Så stort tack!”
– Ebba Tärbe

 

“Tack för en fantastisk god middag och underbar tillställning du hjälpte till att ordna på vårt bröllop! Vi fick väldigt mycket komplimanger både för maten och all trevlig personal. Dagen och kvällen kunde inte blivit bättre.”
– Caroline & Peter

 

Cateringkund:

“Stort tack för middagen! Så gott, så bra förberett, så fantastiskt! Mina gäster uppskattade maten. Det var finurligt komponerat, generöst och framförallt gott! Och, det var enkelt för mig att både vara värd och ändå fixa med köket tack vare dina instruktioner och smarta förberedelser. Det fungerar så bra att arbeta med dig!”
– Torgil Lenning